Trend Hairstylers Etten-leur is compleet verbouwd

Ruim 33 jaar is Trend alweer gevestigd aan de Oude Bredaseweg in Etten-Leur. Na ruim 13 jaar nagenoeg in hetzelfde jasje te hebben gezeten werd het hoog tijd voor vernieuwing.  

De salon heeft een echte metamorfose ondergaan, ruimtelijk, warm, voorzien van een ColorBar, wasmassagestoelen en een compleet nieuwe frisse look met warme en energie zuinige ledverlichting. Helemaal van deze tijd en een resultaat waar we super trots op zijn.

Trend Hairstylers staat al decennia voor vakmanschap, service en creatieve vernieuwing. Dankzij onze eigen interne opleidingen blijven we continu investeren in onze mensen. Ons team van 9 enthousiaste medewerkers is een mooie fusie van jonge creatieve talenten tot de zeer ervaren medewerkers die al meer dan 16 jaar verbonden zijn aan Trend. 

Wil je een keer kennis maken met Trend Hairstylers? Vanaf maandag 24 april starten onze voorjaars voordeel arrangementen, met volop voordeel oplopend tot 30% op verschillende arrangementen. Met leuke voordelen en cadeaus. Houdt de Facebook pagina ook goed in de gaten of maak gewoon online een afspraak voor 14 mei 2017 via de website of met onze trend hairstylers afspraak app. 

loading...
© Trend Hairstylers | Disclaimer| mobiele versiehairstylersHaarwensenkerastase