Haarwerken service bij Trend Hairstylers

Heb je last van dunner wordend haar of haaruitval? Of ga je binnenkort als gevolg van een chemo je haren verliezen? Trend Hairstylers kan je ook van dienst zijn met het aanmeten van mooie haarwerken.

Haarwerkspecialiste.nl

Het aanmeten en leveren van haarwerken wordt verricht door collega kappersbedrijf VanderHorst Hairstylers te Roosendaal. Zij zijn reeds vele jaren een erkend leverancier van haarwerken (pruiken, toupets en haardelen) voor zowel dames als heren. Of er nu sprake is van natuurlijke haaruitval of van een tijdelijke haaruitval bijvoorbeeld als gevolg van chemo of door andere oorzaken; in alle gevallen hebben zij de kennis in huis om een deskundig en vrijblijvend advies te geven. Vanwege de huidige technieken is je haarwerk niet zichtbaar.

De kapper bij Trend waar je vertrouwen in hebt kan je, indien gewenst, tijdens het advies gesprek en de behandeling bijstaan. De haarwerksalon bevindt zich op de 1e etage bij VanderHorst Hairstylers, Markt 11 in Roosendaal, waar zij je in alle rust en privacy kunnen ontvangen. Voor meer informatie adviseren wij je naar de site te gaan: www.haarwerkspecialiste.nl of te bellen naar 0165-556656.

loading...
http://www.haarwerkspecialiste.nl/
© Trend Hairstylers | Disclaimer| mobiele versiehairstylersHaarwensenkerastase